SnowFX FS – Karkea – Palamaton

20,90 105,80  sis. alv 24%

Kinoksiin, paperia, palosuojattu.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Tämä paperilumi on kehitetty erityisesti sisäkäyttöön studioissa ja ulkokäyttöön paikoissa joissa käytettävien materiaalien tulee olla paloluokiteltuja. SnowFX FS valitaan kun tarvitaan raskaasti kinostunutta lunta, johon halutaan renkaan jälkiä, jalanjälkiä tai muita painumia lumeen.

Kun FS:n sekaan lisätään SnowFX HS:ää saadaan isolle alueelle tasaisempi ja viimeistellympi lumipeite. Tätä materiaalia suositellaan käytettäväksi etenkin kuva-alan etuosassa yhdessä SnowFX HS:n kanssa. Pienille alueille SnowFX FS:ää voidaan levittää käsin mutta isommille alueille suosittelemme kääntymään lumetuspalvelumme puoleen. Käytämme erikoiskalustoa tähän työhön.

Kuvauspaikalla tuotetta voidaan käyttää simuloimaan lumisadetta. Suuren pölypitoisuuden takia tuote soveltuu erityisen hyvin lumimyrskyn tekemiseen. Tällöin tulee huomioida työryhmän ja näyttelijöiden hengityksen suojaus. Tuote sisältää palonestoaineena käytettäviä suoloja. Vaikka nämä ovat turvallisempia ja ympäristöystävällisempiä kuin monet muut tuotteet, sade voi huuhtoa suolat pois ja vahingoittaa nurmikkoa tai kasvillisuutta. Huom – tämä tuote vaatii alueen siivoamisen kuvauksen jälkeen. Jotta siivous onnistuisi paremmin, suosittelemme tuotetta käytettäväksi yhdessä Lumikankaan tai Lumipeitteen kanssa.

Riittoisuus: yhdellä 11kg säkillä peitetään noin 10 neliömetriä yhden senttimetrin paksuisena kerroksena.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Paino

1 kg, 11 kg