SnowFX HS – Puolikarkea – Palamaton

19,40 111,80  sis. alv 24%

Lähikuviin, paperia, palosuojattu.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Tämä paperilumi on kehitetty erityisesti sisäkäyttöön studioissa ja ulkokäyttöön paikoissa joissa käytettävien materiaalien tulee olla paloluokiteltuja. Ihanteellinen, kun kuvataan lumessa tapahtuvaa näyttelijöiden toimintaa ja lumen tulee näyttää aidolta. Pienemmän hiutalekoon ansiosta saadaan aikaiseksi runsaasti aidonnäköisiä yksityiskohtia esimerkiksi kuvan etualassa oleviin puihin tai esineisiin.

Laajoilla alueilla käytettäessä SnowFX HS sekoitetaan usein suhteessa 1:1 tai 2:1 SnowFX FS:n kanssa. Näin saadaan paksumpi lumipeite sekä kustannussäästöä lumen laadun juurikaan kärsimättä. Pienille alueille SnowFX FS:ää voidaan levittää käsin mutta isommille alueille suosittelemme kääntymään lumetuspalvelumme puoleen. Käytämme erikoiskalustoa tähän työhön. Lumeen lisätään hienojakoinen vesisumu, jolloin sen ulkonäkö ja ominaisuudet paranevat oleellisesti.

Tämä tuote on 100 % kierrätettyä materiaalia. Tuote sisältää palonestoaineena käytettäviä suoloja. Vaikka nämä ovat turvallisempia ja ympäristöystävällisempiä kuin monet muut tuotteet, sade voi huuhtoa suolat pois ja vahingoittaa nurmikkoa tai kasvillisuutta.

Riittoisuus: yhdellä 9,5kg säkillä peitetään noin 10 neliömetriä yhden senttimetrin paksuisena kerroksena.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Paino

1 kg, 9,5 kg