Laaja ammattitaito erikoistehosteita

Me lumetamme ja jäädytämme suomalaisia tuotantoja, tapahtumia ja näyteikkunoita. Vuodesta 2002 lähtien olemme työskennelleet Snow Business Internationalin tuotteilla, joita yksinoikeudella edustamme Suomessa.

Snow Business International on talvitehosteiden edelläkävijä elokuvien, tapahtumien ja visuaalisen markkinoinnin alalla yli 30 vuoden kokemuksellaan. Yritys kehittää jatkuvasti materiaalejaan, laitteitaan ja henkilöstöään vastaamaan paremmin asiakkaiden ja ympäristön tarpeisiin talviefektien luomisessa.

Meille lumitukkulaisille on vuosien aikana kertynyt laaja ammattitaito erikoistehosteiden teosta. Me ymmärrämme kuvauspaikkojen asettamat haasteet, turvallisuusmääräykset sekä budjettien ja aikataulujen rajoitteet. Haluamme auttaa asiakkaitamme luomaan parhaan mahdollisen talven tunnelman.

Kauttamme saat runsaan valikoiman Snow Business Internationalin keinolumi- ja jäätuotteita. Tuotteet on laatutestattu ja sertifioitu. Valikoimastamme löydät myös paloturvalliset sekä eettisesti kestävät tuotteet.

Lumitukkumme on Tuusulassa mutta toimimme koko Suomessa.

Meille tärkeitä asioita ovat:

  • Vankka ammattitaito ja laadukas työnjälki
  • Turvallisuus tuotteissa ja työnteossa
  • Avoimuus ja läpinäkyvyys toiminnassa
  • Ympäristön ja luonnon vastuullinen huomioiminen
  • Siivoamme pois sen minkä laitamme

Meidän avulla luot talven taikaa ympäri vuoden.