SnowSparkle – Pakkaslumi

18,40  sis. alv 24%

Säihkyvä, viimeistelyyn, lähikuviin, sisäkäyttöön.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

Hienorakeinen, kevyt muovilumi, joka jäljittelee erittäin hyvin jäisen pakkaslumen ominaisuuksia. Erinomainen tuote lisättäväksi muiden Lumitukun lumimateriaalien päälle, jolloin saadaan aikaiseksi välkehtivä ja jäinen lumipinta. Tuotetta voidaan käyttää myös sellaisenaan. Valaistuna Pakkaslumi kimaltelee kuten todelliset jääkiteet. Valaisemattomana sitä ei erota muun lumen seasta, toisin kuin glitterin. Tämä ominaisuus on ihanteellinen kameratyöskentelyssä, mutta sitä voidaan hyödyntää myös somistuksessa ja tapahtumissa.

Pakkaslumella viimeistely voimakkaasti valaistussa lumilavasteessa lisää lumen aitoutta ja uskottavuutta. Pakkaslunta voidaan käyttää huurteena kostuttamalla lumetettava pinta ensin vedellä, puuliimalla tai sprayliimalla. Muita suosittuja käyttömahdollisuuksia ovat satava lumi pienoismalleissa, maskeeraus ja somistus. Monipuolisuus ja helppokäyttöisyys tekevät Pakkaslumesta erittäin suositun tuotteen.

Riittoisuus: 500 g per neliömetri, kun halutaan paksu peite ja jopa 10 neliömetriä, kun tehdään viimeistelykerros toisen lumimateriaalin päälle. Sisältö 200 g tai 1kg.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Paino

0,2 kg, 1 kg