JÄÄMASSAT

Jäämassa-tuotteita käytetään jääseinien ja -pintojen luomiseen pitkäaikaisiin lavasteisiin. Yhdistämällä kirkasta ja valkoista jäämassaa voidaan luoda realistisen näköistä jäätekstuuria.

VALKOINEN JÄÄMASSA

Valkoinen Jäämassa on parafiinipohjainen valmiste, joka ruiskutetaan nestemäisenä jäädytettäville pinnoille. Lopputuloksena on arktinen, pitkäkestoinen jääpinta. Valmis jää kestää vesipesun ja siihen voidaan lisätä UV-suojaus, jolloin jäämassa ei kellastu auringonpaisteessakaan. Tuotteen poistaminen huokoisilta pinnoilta on vaikeaa. Tämä tuote soveltuu parhaiten pysyviin pitkäaikaisiin jääinstallaatioihin ja lavasteisiin joissa tarvitaan ehdottoman aidon näköistä arktista jäätä.

KIRKAS JÄÄMASSA

Kirkasta Jäämassaa käytetään pääasiassa tarkkojen yksityiskohtien luomiseen lumilavasteeseen. Siitä voidaan valaa jäätyneitä vesilätäköitä ja veden valuessa syntynyttä jäätä.

JÄÄGEELI

Alhaisen sulamislämpötilan ansiosta Jäägeeliä on suhteellisen helppo muokata. Siihen voidaan upottaa esineitä tuotekuvauksia tai esillepanoa varten.

JÄÄPUIKOT

Jääpuikkoja on saatavana useita eri kokoja. Jääpuikot myydään lajitelmissa, joissa kussakin on 3 – 16 puikkoa. Jääpuikot asennetaan kuumaliimalla tai ruuveilla ja tarvittaessa kiinnityskohta peitetään sen jälkeen kuuralla tai lumella.

JÄÄKUUTIOT JA JÄÄBAARIT

Kirkkaat Jääkuutiot sopivat tapahtumiin, kuvausalustaksi ja näyteikkunoihin. Kuutioita on saatavana kahta kokoa. Olemme rakentaneet Jääkuutioista jääbaareja. Tutustu jääbaareihin Vuokrakalusto-osiossa.

JÄÄSEINÄT

Jääseinät ovat kooltaan 120 cm x 240 cm kirkkaita elementtejä, joista voidaan rakentaa esimerkiksi juhlatilaan sopivia jääpintoja. Jääseinä voidaan päällystää Valkoisella Jäämassalla.

JÄÄMURSKA JA JÄÄPALAT

Nämä tuotteet sopivat lisäämään yksityiskohtia muun muassa ikkunasomistukseen.

LUMI- JA JÄÄREKVISIITAN VALMISTAMINEN

Lumitukun lumetuspalvelu valmistaa asiakkaiden tarpeen mukaan jäälohkareita ja -seiniä. Lumetuspalvelumme toteuttaa myös kuvauksissa tai ikkunasomistuksessa tarvittavan rekvisiitan jäädytyksen ja lumetuksen.

lumitukku-hiutale
lumitukku-hiutale