Lumisadekoneet

Lumitukun lumisadekoneet tuottavat kuivavaahtolumihiutaleita Snowboy- ja BioFlake- lumisadenesteistä. Lumisadekoneita on saatavilla erilaisiin käyttötarkoituksiin. Laitteet eroavat toisistaan muun muassa äänenvoimakkuuden, lumimäärän ja nestesäiliöiden koon mukaan. Ota yhteyttä ja tarkista varaustilanne.

Snowboy

Snowboy -lumisadekoneet ovat pienikokoisia a helppokäyttöisiä. Hiutaleen koko on portaattomasti säädettävissä ja hiutaleet ovat tasalaatuisia. Tämä on erityisen tärkeää kuvauskäytössä.

 

 

Mini Ducro

Mini Ducro -lumisadekone kattaa huomattavasti suuremman alueen kuin Snowboy. Laite voidaan ripustaa kattoon tai sitä voidaan käyttää koneen omalta jalustalta. Hiutaleen koko on säädettävissä ja kone on DMX ohjattava.

 

 

 

Theatre Pro

Theatre Pro -lumisadekone on suunniteltu käytettäväksi teatteriympäristössä. Laite soveltuu myös pysyvään asennukseen sisätiloihin ja moniin muihin kohteisiin joissa hiljainen toimintaääni on tärkeä. Laite tuottaa vaahtohiutaleita Snowboy ja Bioflake -lumisadenesteistä. Theatre Pro on varustettu 15 metrin letkulla, jonka päässä on lumisuutin. Tämä mahdollistaa laitteen keskusyksikön sijoittamisen erilliseen huonetilaan. Laite on varustettu analogisella ajastimella, hiutalekoon ja puhallustehon säädöillä sekä ON/OFF -katkaisijalla. Lumisadenesteen säiliökoko on vapaasti valittavissa.

SnowForce

SnowForce on suuritehoinen lumisadekone. Laite on panoroitavissa 360 astetta pyörillä varustetulla alustallaan ja se voidaan kallistaa ja lukita portaattomasti 90 astetta vaakatasosta pystysuoraan.

Ulkoinen 20 litran lumisadenestekanisteri kulkee näppärästi koneen mukana sille varatulla alustalla. Lumihiutaleiden koko on portaattomasti säädettävissä. Puhallin nostaa hiutaleet noin 10 metriä pystysuoraan ylös. Kone on suunniteltu ulkotilojen ja suurien sisätilojen lumisadetoteutuksiin. SnowForce ’sub zero’ on varustettu tehokkailla lämmityselementeillä, joiden ansiosta konetta voidaan käyttää myös talviolosuhteissa.