Visuaalinen markkinointi

Lämminhenkinen talvimaisema, kylmää jäätä ja lunta. Toimitamme huippulaatuisia ja aidonnäköisiä lumimateriaaleja joilla te voitte toteuttaa liiketiloihinne realistisen lumimaiseman tai ’Narnian’ talvisen säihkyvän fantasiamaailman. Annamme myös konsultaatiota, millä ja miten pääsette parhaaseen lopputulokseen.

Asennuspalvelu

Elokuvien kuvauspaikoilla kouliintuneet teknikkomme asentavat tuotteet toivomallenne tavalla. Käytössämme on erikoislaitteita lumen levitykseen joilla myös pystypintojen lumetus onnistuu ripeästi.

Valmiit tuotteet

Mikäli haluat te asentaa tuotteet itse, se onnistuu vaivattomasti ja neuvomme mielellämme pulmatilanteissa. Pääset tutustumaan varastotuotteisiimme verkkokaupassamme. Ikkunasomistukseen suositeltavia lumia ovat ’Display snow’ –tuotteet, Pakkaslumi, Fantasialumi, lumipallot ja -hiutaleet.

Teidän tilaanne muokattu toimitus

Isommat tilaukset pakkaamme teidän toivomallanne tavalla esimerkiksi ikkunoiden koon mukaan. Tämä nopeuttaa visualistienne työtä, kun aluskankaista lähtien kaikki on muokattu teidän tarpeidenne mukaisiksi.

Referenssejä:
– Stockmann
– Flamingo
– Kämp Galleria